Solutions for your ideas

De la dezvoltare până la After Sales Service: Ca furnizor de servicii mecatronice în domeniul Electronic Manufacturing Services (EMS), Zollner vă oferă un pachet complet de servicii pentru produsul dumneavoastră. Rapid, flexibil, inovator și cu accent deosebit pe suportul individual oferit clienților. Zollner Elektronik AG se află printre cei mai de seamă 15 furnizori de servicii EMS din topul mondial.

Întreprinderea

Sectoare industriale

Vă oferim serviciile noastre în următoarele sectoare: electronică industrială, tehnică feroviară, automotive, tehnică medicală, aeronautică & apărare, tehnica de măsurare, tehnică informatică, alte bunuri de consum, telecomunicații. Dorim să ne dezvoltăm cele 20 de locații internaționale, acolo unde clientul are nevoie de noi. În afară de acestea, noi nu avem produse proprii. Prin urmare, ne concentrăm exclusiv asupra produselor dumneavoastră. 

Carieră

Folosiţi-vă oportunitatea profesională de a lucra într-o societate activă la nivel mondial cu mai mult de 11.500 de angajaţi, care sunt mândri de rădăcinile lor regionale şi apreciază cooperarea în familie. La toate cele 20 de locaţii sunt valabile aceleaşi principii definite ferm cărora le suntem dedicaţi toţi atât angajaţi cât şi personal de conducere: încredere, responsabilitate pentru tot, profesionalism, abilitate de schimbare, eficienţă şi performanţă.

 

Continuare