Zollner – mai mult decât un prestator de servicii EMS 

solutions for your ideas

Cu peste 55 ani experiență în domeniul Electronics Manufacturing Services, precum și prin rețeaua noastră internațională de competență cu 23 locații la nivel mondial putem dezvolta soluții de sistem în mai multe domenii și inovații tehnologice în mod rapid, flexibil, fiabil și cu un grad înalt de asistență personală. Ca lider de piață EMS în Europa suntem cel mai bun partener pentru a implementa soluțiile în realitate și ne află în top 15 de prestatori de servicii EMS.

Servicii și competențe care conving

Furnizăm atât servicii individuale, cât și service complet pe parcursul întregului ciclu de viață al produsului în mod eficient și cu cea mai înaltă expertiză – de la idee, dezvoltare și consultanță, trecând prin producție și managementul lanțului de livrare până la serviciul postvânzare. Ca partener de prestări servicii vă stăm alături permanent, pentru a identifica potențiale și a profita de noi oportunități. Astfel, combinăm punctele forte regionale cu cunoștințe de piață într-o organizație globală.

Aflați mai multe

Competențele noastre cheie

Competență în inovație

Competențele ne stimulează, deoarece capacitatea de inovație este cheia unui succes pe termen lung. Căutarea permanentă a unor noi imbolduri și tendințe, precum și un proces continuu de dezvoltare sunt intrinsece pentru noi. La noi se promovează spiritul inovator și speranța pentru viitor, precum și o dezvoltare individuală a fiecăruia în parte, numai așa creăm soluții pentru viitor și contribuim la o dezvoltare sustenabilă pentru noi și generațiile următoare.

Competență în inovație

Tehnologie de ultimă generație

Ca prestator de servicii în domeniile electronică și mecatronică ne distingem prin avans tehnologic, precum și prin diversitate tehnologică, rezultate din cele mai înalte exigențe. În toate domeniile folosim tehnologii și procese de ultimă generație, sustenabile, fiind întotdeauna în tendințe în ceea ce privește cele mai noi componente și dispozitive high-tech.

Competență de consiliere

Ceea ce ne distinge este fiabilitatea noastră și stilul de a materializa împreună ideile noi, de a oferi inspirație și de a îndrăzni permanent lucruri noi pentru a avea succes împreună. Punem preț în mod deosebit pe o consiliere amplă și personală a angajaților noștri, precum și a clienților noștri, atât înainte și în timpul, cât și după executarea comenzii. Astfel, oferim asistență exact acolo unde sunt necesare competențele noastre.

Apropiere

Gândim și acționăm la nivel global, dar suntem ferm înrădăcinați în țara noastră natală, deoarece pentru o colaborare de succes apropierea este indispensabilă. Însă, în acest caz, nu ne referim numai la apropierea geografică față de clienții, furnizorii și angajații noștri, ci și la apropierea personală cu privire la obiectivele comune. Clădim parteneriate îndelungate, echitabile și de încredere, pentru a urmări obiectivele comune și pentru a reconfigura viitorul. Pe baza principiului nostru „One-Face-to-the-Customer” beneficiați la noi de consultanță individuală prin intermediul 

persoanelor noastre de contact.

Diversitate

Competența noastră poate fi folosită atât pentru componente și module individuale, cât și pentru aparate și sisteme complete – fabricăm atât în serie mică cu valoare adăugată ridicată, cât și în serie mare, automatizată complet, după necesitate, și, în plus, oferim o gamă vastă de servicii suplimentare individuale. Din aceasta rezultă pentru angajații noștri zilnic domenii noi, fascinante de sarcini și posibilități individuale de perfecționare, astfel încât fiecare în parte își poate aduce angajamentul și cunoștințele în diverse proiecte, putându-se perfecționa.

Diversitate

Stabilitate

Suntem o societate pe acțiuni care se află 100% în proprietatea familiei. Ca întreprindere de familie și ca parte a unei povești de succes care a început în anii 60, suntem uniți de peste 55 ani – acest lucru ne ajută și în cazul situațiilor dificile. De atunci ne dezvoltăm continuu și pătrundem pe noi piețe. Prin relații de încredere și de lungă durată în rețeaua noastră globală putem interconecta reciproc cele mai diverse domenii și astfel acționăm întotdeauna sigur și fiabil în fața crizelor.

Stabilitate

Parteneriat Next Level

Prețuim colaborarea de încredere și îndelungată cu partenerii noștri și discutăm întotdeauna cu aceștia de la egal la egal. Combinăm know-how-ul nostru din mai multe domenii și tehnologii, precum și experiența noastră de decenii cu punctele forte ale clienților noștri, pentru a reuși împreună creșterea cotei de piață și pentru a dezvolta idei de succes. Privim schimbarea digitală ca pe o șansă și exploatăm posibilitățile și potențialele unei lumi interconectate digital pentru schimbul personal.

Parteneriat Next Level

Cunoștințe de experți

Dacă dorim să avem succes, se impune implementarea unui know-how amplu în domeniul asociat cu competențe transversale. Experiența de peste 55 ani în domeniul EMS/mecatronicii ne-a învățat cum să îndeplinim dorințele clienților noștri și cerințele ridicate și cum putem realiza soluții de viitor. Angajații calificați și competenți cu know-how de specialitate ca urmare a experienței îndelungate acumulate în cadrul proiectelor derulate și a perfecționărilor continue sunt cheia succesului nostru.

Calitate

Nu suntem numai un partener de EMS și mecatronică puternic în implementare, ci punem și un mare preț pe calitate și siguranță atât în procesul de fabricație, cât și în protecția datelor. Managementul nostru de calitate include o gamă vastă de norme, precum și standarde de calitate și siguranță în segmentele noastre de branșă. Prin experiența noastră îndelungată, precum și o abordare unitară am putut să obținem la filialele noastre un mediu unitar al proceselor și al producției. Astfel, ne putem optimiza continuu și în același timp putem garanta satisfacția clienților și a angajaților noștri.

Flexibilitate

La noi nicio zi nu seamănă cu cealaltă și niciun client nu seamănă cu celălalt. Fiecare proiect este unic, astfel se oferă șanse profesionale variate. Pentru a veni rapid și flexibil în întâmpinarea provocărilor noi de pe piață, pentru noi este necesar un nivel ridicat de productivitate, flexibilitate și profesionalism în prestarea serviciilor. Nu doar executăm proiectele, ci și reflectăm permanent și privind dincolo de profit. În plus, ne bazăm și pe strategia Local-for-Local în cadrul rețelei noastre globale și alegem o soluție potrivită nevoilor clientului.

Spirit de echipă

În centrul atenției noastre se află omul. Acest lucru se aplică atât clienților noștri, cât și colegilor noștri, deoarece proiectele deosebite sunt dezvoltate numai în echipă. La noi, cunoștințele experților se contopesc cu spiritul de echipă. Pe tot globul, 13.000 de angajate și angajați contribuie la succesul companiei noastre. Cu motivație și pasiune, echipa noastră Zollner se implică cu expertiză și idei pentru a atinge obiectivele comune, pentru a explora noi oportunități și pentru a transforma ideile clienților noștri în succese: solutions for your ideas.

Echipă Zollner

Diversitatea branșei,
care merită toți banii

Obiectivul nostru este să transferăm în mod profitabil cunoștințele noastre ample de experți în soluțiile noastre. Prin poziționarea noastră vastă în afacere putem să facem uza la nivel global de sinergii din diverse domenii, pentru a deschide perspective noi pentru clienții noștri, precum și pentru a reacționa întotdeauna sigur și fiabil în caz de criză.

Aflați mai multe

Industria automotive

Tehnică feroviară

Tehnică
informatică

Asistență medicală
și științele vieții

Electronică
industrială

Industria aerospațială
și de apărare

Tehnică de măsurare

Oameni de acțiune

Oameni cu mult spirit de echipă, motivație și pasiune reprezintă fundamentul succesului nostru. Pe tot globul, 13.000 de angajate și angajați contribuie la realizarea succeselor viitoare. Ei se implică împreună zilnic la atingerea obiectivelor. Investim cu toată convingerea în dezvoltarea lor, oferim impulsuri adecvate și ne extindem echipa în mod continuu cu persoane, care cu numeroase idei explorează noi oportunități și împreună cu noi contribuie la dezvoltarea viitorulu

Către bursa locurilor de muncă Aflați mai multe

Zollner Stories

Tot

News

Informare trimestriala a publicului privind impactul asupra mediului

Informare trimestriala a publicului privind impactul asupra mediului, conform HG 878/2005 privind accesul publicului la informatia privind mediul
TRIM I/2024
Detalii
Detalii
News

Programul de prevenire și reducere a cantităților de deșeuri generate

în urma activității firmei SC ZES Zollner Electronic SRLîn confomitate cu art.44 din OUG Nr. 92/ 19.08.2021 privind regimul deșeurilor Detalii
Detalii
Povești de succes

ANYbotics AG – ANYmal-legged robots

Zollner as an efficient partner for the complex serial production of the advanced
ANYmal legged robots from ANYbotics Detalii
Detalii
News

ANYmal – autonomous mobile robot from combined efforts

Zollner and ANYbotics pool their expertise for serial production. Detalii
Detalii
News

Opening of the Taicang plant expansion

With a celebration on the 12th of October, Zollner Electronic Taicang Co., Ltd. opened the expansion of its plant in Taicang, China. Detalii
Detalii
News

Change in the management of Zollner Taicang

In September 2023 there will be a change in the management of Zollner Electronic Taicang Co., Ltd. Detalii
Detalii
Povești de succes

Coldplasmatech – CPT®cubes

Zollner realizează CPT®cubes pentru Coldplasmatech, metodă revoluționară, eficientă în terapia plăgilor Detalii
Detalii
Povești de succes

Loxone – Touch Pure Flex

Panou de operare Smart-Home intuitiv, flexibil și versatil pentru automatizarea clădirii produs în timp scurt de Zollner Detalii
Detalii
Der Chamer Bürgermeister Martin Stoiber übergibt die Ehrenurkunde an Manfred Zollner Senior
News

Manfred Zollner sen. este cetățean de onoare al orașului Cham

În semn de recunoștință pentru serviciile aduse economiei și oamenilor din regiune Detalii
Detalii
Elevii vizitează producția
News

În vizită la Zollner Electronic

Copiii din cadrul programului de orientare profesională al Fundației Hans Lindner și-au început vacanța cu un tur al firmelor din Satu Mare. Detalii
Detalii
Povești de succes

QIAGEN – QIAcuity

În cel mai scurt timp, Zollner a dezvoltat un dispozitiv de precizie pentru cercetarea genomului Detalii
Detalii
News

Lights in the Street- eveniment susținut de Zollner Electronic

Timp de zece zile, Pământul se va afla la picioarele noastre, atât la propriu, cât și la figurat, luminându-ne sufletul și calea pe pietonala din Satu Mare. Detalii
Detalii
Poză de grup în timpul vizitei ambasadorului Germaniei la Satu Mare
News

Ambasadorul Germaniei în vizită la Zollner Electronic Satu Mare

Săptămâna a început cu o vizită importantă în cadrul companiei noastre. Detalii
Detalii
Imagine în producție
News

Două decenii de dezvoltare și planuri importante de viitor

S-au împlinit 20 de ani de când compania Zollner a devenit unul dintre cei mai importanţi investitori pe plan local în Satu Mare. Detalii
Detalii
News

Zilele Carierei- Ediția 18

În perioada 24 - 25 martie, în intervalul orar 10:00 - 17:00, te așteptăm pe noua platformă www.zilelecarierei.upt.ro să interacționezi cu noi. Detalii
Detalii
News

Târgul de Cariere

Săptămâna viitoare o dedicăm carierei! Te aşteptăm la Târgul de Cariere Cluj, eveniment online unde ne veți găsi la standul virtual de pe platformă. Detalii
Detalii
Povești de succes

Berlin Heart – EXCOR® Active

Zollner dezvoltă o unitate de acționare compactă pentru sistemele de asistență cardiacă. Serviciile noastre: Dezvoltare. prototipuri. Acreditare. Producție Detalii
Detalii
Povești de succes

Disruptive Technologies

Zollner produce pentru startup-ul norvegian IoT cel mai mic senzor fără cablu din lume Detalii
Detalii

Noutăți

News

Informare trimestriala a publicului privind impactul asupra mediului

Informare trimestriala a publicului privind impactul asupra mediului, conform HG 878/2005 privind accesul publicului la informatia privind mediul
TRIM I/2024
Detalii
Detalii
News

Programul de prevenire și reducere a cantităților de deșeuri generate

în urma activității firmei SC ZES Zollner Electronic SRLîn confomitate cu art.44 din OUG Nr. 92/ 19.08.2021 privind regimul deșeurilor Detalii
Detalii
News

ANYmal – autonomous mobile robot from combined efforts

Zollner and ANYbotics pool their expertise for serial production. Detalii
Detalii
News

Opening of the Taicang plant expansion

With a celebration on the 12th of October, Zollner Electronic Taicang Co., Ltd. opened the expansion of its plant in Taicang, China. Detalii
Detalii
News

Change in the management of Zollner Taicang

In September 2023 there will be a change in the management of Zollner Electronic Taicang Co., Ltd. Detalii
Detalii
Der Chamer Bürgermeister Martin Stoiber übergibt die Ehrenurkunde an Manfred Zollner Senior
News

Manfred Zollner sen. este cetățean de onoare al orașului Cham

În semn de recunoștință pentru serviciile aduse economiei și oamenilor din regiune Detalii
Detalii
Elevii vizitează producția
News

În vizită la Zollner Electronic

Copiii din cadrul programului de orientare profesională al Fundației Hans Lindner și-au început vacanța cu un tur al firmelor din Satu Mare. Detalii
Detalii
News

Lights in the Street- eveniment susținut de Zollner Electronic

Timp de zece zile, Pământul se va afla la picioarele noastre, atât la propriu, cât și la figurat, luminându-ne sufletul și calea pe pietonala din Satu Mare. Detalii
Detalii
Poză de grup în timpul vizitei ambasadorului Germaniei la Satu Mare
News

Ambasadorul Germaniei în vizită la Zollner Electronic Satu Mare

Săptămâna a început cu o vizită importantă în cadrul companiei noastre. Detalii
Detalii
Imagine în producție
News

Două decenii de dezvoltare și planuri importante de viitor

S-au împlinit 20 de ani de când compania Zollner a devenit unul dintre cei mai importanţi investitori pe plan local în Satu Mare. Detalii
Detalii
News

Zilele Carierei- Ediția 18

În perioada 24 - 25 martie, în intervalul orar 10:00 - 17:00, te așteptăm pe noua platformă www.zilelecarierei.upt.ro să interacționezi cu noi. Detalii
Detalii
News

Târgul de Cariere

Săptămâna viitoare o dedicăm carierei! Te aşteptăm la Târgul de Cariere Cluj, eveniment online unde ne veți găsi la standul virtual de pe platformă. Detalii
Detalii
News

ZES Zollner Electronic- Elite in Business

Elite în Business sună bine, cu atât mai mult atunci când realizezi că ești printre primii 50 în top 220 companii din Transilvania și Banat cu capital străin. Detalii
Detalii
News

Târg de joburi online- Zilele carierei ediția 17

Departe, dar totuși aproape de voi! Detalii
Detalii
8 Personen bei der Auditierung im Werk Taicang
News

Taicang plant officially audited

Chinese government representatives audited our Zollner plant in Taicang. Detalii
Detalii
Teststation am Eingangsbereich im Werk Taicang
News

Coronavirus: Taicang resumes work

The Zollner plant in Taicang is reopened. The work continues under strict safety conditions and not to the full extent. Detalii
Detalii
Werk Taicang in China
News

Coronavirus has an impact on Zollner

Zollner Electronic (Taicang) Ltd. in Suzhou Prefecture is affected by the measures taken by the Chinese authorities to contain the corona virus. Detalii
Detalii

Povești de succes

Povești de succes

ANYbotics AG – ANYmal-legged robots

Zollner as an efficient partner for the complex serial production of the advanced
ANYmal legged robots from ANYbotics Detalii
Detalii
Povești de succes

Coldplasmatech – CPT®cubes

Zollner realizează CPT®cubes pentru Coldplasmatech, metodă revoluționară, eficientă în terapia plăgilor Detalii
Detalii
Povești de succes

Loxone – Touch Pure Flex

Panou de operare Smart-Home intuitiv, flexibil și versatil pentru automatizarea clădirii produs în timp scurt de Zollner Detalii
Detalii
Povești de succes

QIAGEN – QIAcuity

În cel mai scurt timp, Zollner a dezvoltat un dispozitiv de precizie pentru cercetarea genomului Detalii
Detalii
Povești de succes

Berlin Heart – EXCOR® Active

Zollner dezvoltă o unitate de acționare compactă pentru sistemele de asistență cardiacă. Serviciile noastre: Dezvoltare. prototipuri. Acreditare. Producție Detalii
Detalii
Povești de succes

Disruptive Technologies

Zollner produce pentru startup-ul norvegian IoT cel mai mic senzor fără cablu din lume Detalii
Detalii
Povești de succes

konux

Zollner participă la un sistem bazat pe inteligență artificială pentru întreținerea infrastructurii feroviare Detalii
Detalii

Evenimente

Nu sunt articole.