Conformitatea în atenție – împărtășirea responsabilității reciproce

În toate activitățile noastre, acționăm ținând cont de legile, reglementările și directivele aplicabile din țările în care ne desfășurăm activitatea.

Sistemul de management al conformității Zollner

Prin abordarea noastră sistematică (prevenim - expunem - reacționăm), stabilim premisele optime pentru a evita încălcările cerințelor de conformitate sau pentru a face acest lucru mult mai dificil și pentru ca încălcările care apar să fie recunoscute și tratate în consecință.

Valorile noastre corporative, liniile directoare și Codul de conduită Zollner stau la baza culturii noastre de conformitate și reflectă poziția noastră fundamentală, precum și așteptările din cadrul companiei noastre, inclusiv în ceea ce privește lanțul de aprovizionare. Acestea servesc în principal la prevenirea împotriva posibilelor încălcări ale regulilor și a riscurilor.

Cerințele de conformitate sunt permanent identificate, analizate, evaluate și integrate în propriile noastre reguli și reglementări. O echipă de conformitate corporativă (Corporate Compliance Team) sprijină prin consultare și coordonează implementarea de noi măsuri.

Sistemul de avertizare Zollner SpeakUp

În ciuda tuturor acestor măsuri, pot apărea lacune în respectarea legilor sau reglementărilor. Nu poate fi prevenită încălcarea individuală a legilor și regulilor. În acest sens, oferim angajaților noștri și persoanelor externe posibilitatea de a raporta preocupările lor legate de orice tip de conduită ilegală și încălcări ale drepturilor omului, Codul de conduită Zollner sau ghidurile noastre interne și cu privire la lanțul de aprovizionare folosind sistemul nostru de avertizare, Zollner SpeakUp.

Toate mesajele sau anomaliile împărtășite sunt investigate individual și conduc în mod optim la rectificarea condițiilor inacceptabile. Optimizarea continuă a proceselor existente ale sistemului de management previne, de asemenea, reapariția.

Opțiunea de raportare Zollner SpeakUp

Oferim următoarele opțiuni de raportare pentru a putea proceda rapid și eficient împotriva abaterilor:

SpeakUp®-APP:

Playstore   Appstore

Disponibil în magazinul Play sau în magazinul de aplicații: (SpeakUp®-APP by People Intouch)

Site-ul web SpeakUp®:

Următorul cod organizațional duce la portalul SpeakUp® Zollner Elektronik AG: 107665
Toate informațiile despre procedura de raportare pot fi consultate în
SpeakUp Policy.

Sistemul de avertizare Zollner SpeakUp este disponibil non-stop în toată lumea în mai multe limbi pentru raportări anonime și personalizate. Echipa Corporate Compliance poate răspunde la întrebările dumneavoastră în orice moment și poate fi contactată la următorul e-mail: speakup@zollner.de