Mecanică

Indiferent că este vorba de piese din tablă, strunjite și frezate, precum și diverse finisări ale suprafețelor și aplicații de curățare – furnizăm ce au nevoie clienții noștri.

Ce e mai bun pentru produsul dumneavoastră

Gama noastră se extinde de la crearea produsului prin producția de serie până la servicii postvânzare. Vă oferim suport la dezvoltarea produselor noi, precum și la fabricarea mostrelor sau producția de serie. În departamentul nostru de galvanizare oferim cele mai diferite aplicații de curățare sau finisări ale suprafețelor. În plus, dispunem de o construcție proprie a mașinilor speciale și de o construcție a instalațiilor și cu know-how competent oferim asistență la mașini speciale, precum și la aplicații de testare și verificare, atât pentru necesarul nostru propriu, cât și pentru clienții noștri.

Construcția mijloacelor de producție

Profitați de competența și experiența noastră îndelungată în domeniul construcției mijloacelor de producție.

Aflați mai multe

Prelucrarea tablelor

Tehnologii moderne de fabricație și cunoștințe speciale de experți în prelucrarea tablelor întregesc serviciile noastre.

Aflați mai multe

Aplicație de curățare și tehnică pentru tratarea suprafețelor

În departamentul nostru de galvanizare, oferim cele mai diferite aplicații de finisare și curățare a suprafețelor.

Aflați mai multe

Producție prin așchiere

Suntem specialistul dumneavoastră pentru tehnica de strunjit și frezat cu CNC și preluăm prelucrarea prin așchiere a componentelor dumneavoastră.

Aflați mai multe