Compania noastră

Sisteme mecatronice complexe – de la dezvoltare până la serviciul postvânzare: ca partener al companiilor de top care activează la nivel global, precum și al firmelor mici și medii oferim soluții de sistem care cuprind mai multe branșe și tehnologii de-a lungul întregului ciclu de viață al produsului.

Suntem reprezentați regional – acasă în toată lumea

Compania a fost înființată în 1965 în Zandt, Bavaria și, în prezent, este o societate pe acțiuni care se află 100% în proprietatea familiei. Prin creștere organică permanentă, grupul de companii Zollner s-a poziționat în top 15 al prestatorilor de servicii EMS la nivel mondial. Consultanța individuală, personală este importantă pentru noi – aceasta începe cu consultanța integrală și continuă pe parcursul tuturor etapelor de colaborare. În 23 de locații din Germania, Ungaria, România, China, Tunisia, SUA, Elveția, Costa Rica și Hongkong ne bazăm pe calitate, raport optim preț-serviciu, avans tehnologic și o strategie Local-for-Local de-a lungul întregului lanț de creare a valorilor. Indiferent dacă este vorba despre piese mici, module, aparate sau sisteme complexe – clientul decide cu privire la profunzimea procesului.

Istoric

De la o întreprindere individuală la o companie globală – cu 55 ani în urmă Manfred Zollner senior. a pus bazele companiei Zollner în Zandt

Aflați mai multe

Filosofie

Valorile noastre sunt principiile de bază după care lucrăm și acționăm în fiecare zi.

Aflați mai multe

Locații

Suntem reprezentați regional și suntem acasă în toată lumea – în 24 de locații din toată lumea materializăm idei inovatoare.

Aflați mai multe

Parteneriate

Prin rețele globale de competență exploatăm sinergii din domeniile noastre la nivel global pentru Zollner ca un întreg.
Aflați mai multe

Aflați mai multe

Noutăți

 Ne dezvoltăm permanent, suntem supuși unei schimbări constante și explorăm continuu noi oportunități.

Aflați mai multe

Povești de succes

Numeroase proiecte de succes sunt implementate periodic la Zollner.

Aflați mai multe

4
continente

24 
Locații

55
Ani de experiență

~ 13000
Angajați

Echipa de conducere orientată spre viitor

Conducerea noastră cu purtătorii de cuvânt Ludwig Zollner, Christian Zollner, Manfred Zollner jun. și Markus Aschenbrenner împreună cu CFO Thomas Schreiner și președintele consiliului de supraveghere Manfred Zollner conduc Zollner Elektronik AG stabil și cu succes, orientați spre viitor. Împreună stabilesc direcțiile, pentru a dezvolta grupul de companii în prezent și în viitor.