Managementul lanțului de livrare

Cu siguranță pe traseu – soluțiile noastre de logistică cuprind întregul lanț de livrare, fără lipsuri. Din acest motiv, mulți dintre clienții noștri au încredere completă în noi în acest domeniu de mulți ani.

O privire asupra întregului lanț de livrare

Pentru noi, logistica nu înseamnă numai transportul produselor de la noi către client, ci noi privim integral lanțul de livrare și îl optimizăm în mod curent, utilizând cele mai moderne proceduri și metode. Prin aceasta, asigurăm o disponibilitate continuă a datelor de la comandă până la livrare. De la furnizor la noi sau de la noi la client: conexiunea logistică este fără lacune. Creăm concepte individuale de logistică și luăm în considerare permanent disponibilitatea, precum și rentabilitatea optimă prin rețeaua noastră globală de parteneri – la nevoie, preluăm toată procedura logistică de la vamă, logistica de transport și documentația completă, trecând prin conceperea soluțiilor de ambalare și până la livrarea către clientul final. Prin organizarea capacității de livrare și transport, precum și a contractelor cadru și globale obținem condiții excelente și putem să vă transmitem aceste avantaje. De la recepția mărfii, trecând prin depozitare și până la livrare, puteți să vă bazați pe procese optimizate de logistică.

Logistică de distribuție – parteneri externi de logistică

Vă oferim un serviciu individual și rapid de logistică  – atât în regie proprie, cât și concepte de outsourcing. Împreună găsim soluția de logistică de distribuție potrivită pentru dumneavoastră – fie preluăm noi înșine depozitarea, derularea comenzii, precum și expedierea produselor individualizate sau contractăm unul dintre partenerii noștri externi de prestări servicii, care preiau întreaga logistică de distribuție – permanent sub aspectele de rentabilitate și eficiență. Pentru aceasta, întreținem parteneriate strategice, de lungă durată cu prestatori renumiți de servicii de logistică din Germania, Ungaria, România, China și în domeniul KEP – serviciu curierat, expres și pachete – în Costa Rica.)

Derularea unei logistici de distribuție externalizate

Ne trimiteți un forecast al produselor dumneavoastră, redirecționăm comenzile pentru componentele necesare către furnizorii noștri și obținem materia primă. În continuare, fabricăm produsul dumneavoastră și ne ocupăm de o depozitare fiabilă a produsului final la unul dintre prestatorii noștri externi de servicii, de acolo produsul va fi expediat către clientul final.

Întrebați acum