Managementul obsolescenței

Acționăm preventiv – pentru a evita incertitudinile și pentru a controla riscurile posibile de cădere a sistemului, precum și pentru a le reduce la minimum, managementul nostru al obsolescenței acoperă întregul ciclu de viață al produsului dumneavoastră.

Cheia pentru disponibilitatea de lungă durată

Productibilitatea ansamblurilor electronice depinde de disponibilitatea componentelor utilizate, în special a semiconductorilor, care din cauza epuizării, uzurii, expirării normative sau tehnice – pe scurt obsolescență – au un ciclu de viață semnificativ mai scurt decât cel al produsului în care sunt utilizați. Sistemul nostru de managementul obsolescenței acoperă întregul ciclu de viață al produsului și cuprinde planificarea pe termen lung a disponibilității tuturor componentelor, precum și minimizarea riscului și contramăsuri de aplicat în caz de urgență. Chiar când aveți nevoie de produsele dumneavoastră încă mulți ani după sfârșitul producției de serie, putem monitoriza electronic disponibilitatea componentelor critice și în cazul unui last-time buy necesar le putem depozita pe termen lung și fiabil la costuri extrem de competitive.

Dezvoltare – producție în serie – serviciu postvânzare

Prevenim riscurile de obsolescență printr-o procedură planificată, proactivă cu ajutorul analizei de risc și al monitorizării. Deja din etapa de dezvoltare a unui nou produs intervine sistemul nostru de managementul obsolescenței. Verificăm periodic statusul disponibilității componentei, prin faptul că înregistrăm componentele critice prin analize Lifecycle în două baze de date electronice și, după caz, le înlocuim cu alternative. În timpul etapei de serie, precum și în cadrul serviciului postvânzare, printr-un management al datelor PCN fiabil obțineți informații prompte despre o scoatere din producție sau o modificare relevantă, astfel încât pentru asigurarea pe termen lung în caz de urgență putem depozita materiale critice cu un last-time buy sau putem determina alternative adecvate.

Gama noastră de servicii

  • Managementul informației către client
  • Asigurarea necesarului în orice moment a componentelor scoase din producție
  • Clarificarea reproducerii componentelor electronice
  • Verificări suplimentare în recepționarea mărfurilor în cazul achizițiilor prin broker
  • Verificarea riscurilor de contrafacere prin baze de date externe
  • Depozitarea pe termen lung cu măsuri de conservare pentru componente și ansambluri
  • Monitorizarea automatizată a componentelor cheie
  • Reproiectarea ansamblurilor
  • Analize Lifecycle și clarificarea componentelor alternative