Global Procurement

Acționăm permanent sigur în crize și de încredere – departamentul nostru de achiziții este stabilit internațional și grupează volume de achiziții din toată lumea cu puncte forte regionale și cunoștințe de piață într-o organizație globală.

Activități de achiziție la nivel mondial - Global Sourcing

Pentru a asigura un avantaj competitiv pentru clienții noștri, reducem costul total al proprietății (TCO) și creștem eficiența și flexibilitatea lanțurilor de aprovizionare, oferind avantaje competitive unice și soluții inovatoare pentru gestionarea furnizorilor și calitate, cu o organizație de achiziții activă la nivel mondial. În calitate de companie activă la nivel mondial, recunoaștem cerințele diferite ale piețelor și ale clienților noștri. Prin urmare, urmărim o strategie continuă și holistică privind furnizorii și grupăm volumele de achiziții la nivel mondial cu un accent regional într-o organizație internațională. Prin intermediul achizițiilor globale, creăm premisele esențiale pentru un produs eficient din punct de vedere al costurilor - concentrându-ne pe rețeaua noastră internațională de furnizori. Organizația noastră de achiziții globale se ocupă de stabilirea și dezvoltarea relațiilor cu furnizorii. Acest lucru asigură disponibilitatea, calitatea și rentabilitatea. Deoarece îi considerăm pe furnizorii noștri ca parteneri, avem o relație de lucru intensă și de lungă durată cu mulți dintre ei. Prin urmare, clienții noștri se pot baza întotdeauna pe o calitate ridicată constantă, pe o procesare rapidă și simplă și pe prețuri competitive la nivel internațional. Pentru a oferi cât mai multă siguranță într-o lume volatilă, oferim sprijin prin gestionarea riscurilor și a dezastrelor și, de asemenea, oferim strategii de a doua sursă, dacă este necesar.

Achiziții strategice

Achizițiile noastre globale sunt organizate în funcție de grupurile de produse și sunt împărțite în următoarele domenii principale, care sunt responsabile pentru subiecte specifice achizițiilor:

  • Electronice
  • Electromecanică
  • Mecanică
  • PCBS
  • Indirect/Investiții