Serviciu post-vânzare

Service și suport fără limită – ne bazăm pe un suport unitar și personal atât înainte, în timpul, cât și după executarea comenzii.

Întotdeauna de partea dumneavoastră

Întreținem parteneriate pe termen lung, deoarece și după livrarea produselor rămânem partenerul dumneavoastră de încredere. Preluăm pentru dumneavoastră sarcinile complexe ale asistenței postvânzare și dezvoltăm un concept individual de service. În acest sens, ținem cont de un management fiabil al obsolescenței pentru garantarea disponibilității materialelor și last-time buy. În plus, beneficiați de un management End-of-Life cuprinzător cu service pentru piese de schimb, reparații și recondiționări indiferent de producător în timpul producției de serie, dar și mult timp după expirarea produsului, atât pentru produsele proprii, cât și pentru cele fabricate extern. În centrul atenției managementului nostru al reparației și reclamației se află îmbunătățirea continuă și asigurarea sustenabilă a calității. Serviciile noastre vă stau la dispoziție pe termen lung.

Serviciu optim de reparație

O derulare rapidă și profesională a reparației este foarte importantă. De la conceptul de service specific clientului până la furnizarea internațională, de la noi beneficiați de serviciu optim de reparare pentru plăci de circuite imprimate, module, aparate și sisteme complexe. Angajați special instruiți efectuează reparațiile la produsele clienților noștri conform IPC 7711/7721 și IPC 610 – indiferent de producător, deci și pentru produse fabricate extern. În funcție de necesar, preluăm achiziția completă a materialelor, depozitarea pieselor defecte, demontarea, reparația și montajul, precum și testul funcțional consecutiv al portofoliului întreg al clientului. Un raport detaliat al reparației completează gama noastră de servicii.

Refurbishment asigurat prin calitate

Prin know-how cuprinzător și experiență de decenii, acoperim întreg lanțul de creare a valorilor în refurbishment. Vă oferim service complet pentru modernizarea sustenabilă a unităților, a aparatelor și a sistemelor electronice pentru a garanta în continuare capacitatea de comercializare a produselor dumneavoastră. Obiectivul nostru îl constituie prelungirea duratei de viață a produselor dumneavoastră pentru remarketing, prin măsuri de întreținere asigurate prin calitate. Astfel contribuim împreună în mod semnificativ la sustenabilitate.

Aprovizionarea pieselor de schimb datorită serviciilor logistice

Datorită rețelei noastre globale de parteneri de logistică putem să organizăm domeniul logisticii de distribuție pe termen lung cu succes și astfel asigurăm aprovizionarea punctuală și necomplicată a pieselor de schimb și livrarea – chiar și direct la clientul final. Ne ocupăm de derularea fiabilă a comenzii și depozitarea produselor finite și a pieselor de schimb la unul dintre partenerii noștri externi și prin aceasta putem garanta o livrare a pieselor de schimb rapidă, eficientă din punctul de vedere al costurilor și simplă. Serviciile noastre includ o garanție Flash Delivery în cadrul Europei sau o livrare standard în 48 ore..