Inginerie / NPII

Vă sprijinim la optimizarea designului produsului dumneavoastră prin intermediul analizelor specifice de design, planificarea managementului NPI și demararea industrializării produsului dumneavoastră.

Servicii de design și proiectare specifice clientului

Deja în etapa de dezvoltare a produsului are loc o industrializare a produsului, prin metode DFx (Design for Excellence) din dezvoltarea procesului. Procedurile noastre garantează prin Simultaneous Engineering o interacțiune ideală între dezvoltarea produsului și a procesului. Construind pe cerințele clienților noi, testăm diverse scenarii și creăm din acestea conceptul optim de producție. Pentru dezvoltarea sistemului digital de fabricație folosim, printre altele, unelte din fabrica digitală, simulare și metode, de exemplu MTM sau harta fluxului valorii, pentru a optimiza sistemul pentru produs la modelul digital deja din timpul planificării. O proiectare și realizare a sistemului de fabricație are loc împreună cu partenerii noștri externi și interni deja pe baza produsului digital și a sistemului de producție. În acest sens, procesele noastre ne ajută să parcurgem calificarea produsului și a procesului în etapele individuale de mostră până la ramp-up individual adaptat clienților noștri. În New Product Implementation, în timpul fazei de industrializare a produsului, în centrul atenției noastre se află permanent Time-to-Market.

Design for Excellence (DFx)

O verificare holistică a etapei de design în cadrul creării produsului oferă numeroase avantaje de concurență pentru clienții noștri. Cu accentul pus pe calitate și eficiență, putem deja din faza de design, prin intermediul diverselor analize, nu doar să optimizăm costurile de material, construcție și testare, ci să asigurăm și o fază scurtă de Time-to-Market, precum și o minimizare a ansamblurilor eronate, a redesignului și a riscului de obsolescență. În plus, deja în prealabil pot fi închise golurile în acoperirea testelor. Optimizarea designului de produs de la început este calea ideală pentru a influența sustenabil timpul, costurile și calitatea, înainte să ajungă în etapa de achiziție a materialului.