Trasabilitate

Urmărirea și înțelegerea proceselor de fabricație cu trasabilitate – ne bazăm pe o trasabilitate și transparență fără lipsuri.

Trasabil de la achiziție până la expediere

Cu un proces de trasabilitate global standardizat garantăm trasabilitatea fără lipsuri a pieselor individuale fabricate până la module, aparate și sisteme complete la nivelul locului de montaj. Acesta cuprinde înregistrarea complet transparentă a datelor privind materialul, procesul, testarea și expedierea la nivel de unicat. Pentru a putea realiza trasabilitatea unitară de-a lungul întregului lanț de creare a valorilor, instalațiile noastre de producție sunt conectate la MES (Manufacturing Execution System). Astfel pot fi controlate linii complexe de fabricație, precum și procesele pot fi blocate unele față de celelalte și se asigură un proces de fabricație sigur în caz de audit. O trasabilitate fără lipsuri pe baza MES-ului nostru este baza producției noastre interconectate. Prin aceasta, astăzi deja sunt îndeplinite premisele pentru implementarea optimă a cerințelor viitoare din industria 4.0.

Trasabilitatea în timp real

Fiecare unitate constructivă poate fi identificată clar în orice moment pe baza numărului ei de serie și starea ei de fabricație poate fi interogată. Această procedură servește în esență la minimizarea riscului în caz de daună pentru clienții noștri. Astfel, prin evaluări și KPI-uri definite se pot accesa datele colectate.

În caz de eroare suntem în poziția în care – prin numere de serie clare Zollner sau prin numerele de serie ale clientului asociate în acest scop – să identificăm loturi de material eventual afectate. Cu această informație este posibilă prevenirea prelucrării materialului afectat, blocarea țintită a unităților constructive și împiedicarea unei livrări către client.

În cazul unei acțiuni de rechemare pot fi furnizate, în plus, țintit numerele de serie afectate către client, pentru a limita costurile la un minimum.

Și aceasta v-ar putea interesa