Procesul de aplicare

De la nou-veniți din alte domenii, la personal calificat și până la absolvenți de facultăți – noi avem locul de muncă potrivit pentru calificarea ta și îți oferim posibilități de promovare.

Mai mult decât un loc de muncă – cele mai bune șanse de carieră cu perspectivă de viitor

La noi te așteaptă cele mai bune perspective de viitor într-o companie activă la nivel internațional cu proiecte diverse și captivante, cuprinzând toate domeniile de specialitate – începând din domeniul tehnic, trecând prin activități comerciale și până la IT. La noi, cunoștințele experților se contopesc cu spiritul de echipă: Implică-te cu cunoștințele tale și crește în fiecare zi împreună cu noi. Ceea ce ne unește pe toți este pasiunea și fascinația pentru soluții inovatoare de viitor. Împreună putem avea multe succese. Vino acum în echipa noastră și devino parte a acesteia!

Nou-veniți din alte domenii

Dorești să te reorientezi profesional? Îți oferim opțiuni variate de debut în carieră, precum și de calificare, până la lucrători calificați.

Către posturi disponibile

Lucrător calificat

Tehnic, comercial sau IT – la noi îți poți aduce cunoștințele tale de specialitate, pentru a configura împreună tehnologia viitorului.

Către posturi disponibile

Procesul de aplicare

Cum pot aplica?

Pentru a vă putea procesa documentele cât mai bine și cât mai repede posibil,
vă rugăm să utilizați portalul nostru cu posturi disponibile www.zollner.ro/ro/cariera/posturi-disponibile
Alternativ, puteți completa un formular de angajare disponibil la poarta fabricii din Parc Industrial Sud, nr.10 și la sediul nostru din Păulești. Formularele completate se introduc în cutiile destinate acestor formulare.

Ce Documente trebuie sa trimit?

Pentru a aplica este necesar să trimiteți un CV, diplome și certificări.

Cum pot fi sigur/ă că s-a recepționat aplicația mea?

Vom confirma fiecare cerere primită, în scris. Vă rugăm să verificați și folderul Spam/Junk

Cum se desfășoară procesul de selecție?

Fiecare aplicație este vizualizată și analizată de către departamentul HR. Dacă profilul dumneavoastră corespunde cerințelor veți fi contactat/ă pentru stabilirea unui interviu.

Pot să aplic la mai multe posturi?

Da. Vă rugăm să utilizați opțiunea portalului nostru pentru aplicații online. Nu este necesar să încărcați documentele de mai multe ori.

Există posibilitatea să fiu înregistrat/ă în baza de date?

Există posibilitatea să fiu înregistrat/ă în baza de date?

Candidații a căror profil nu corespunde pentru moment unei poziții deschise au posibilitatea să intre în baza de date, cu acordul lor. Datele vor fi stocate în sistemul nostru timp de 1 an de la 
momentul transmiterii informațiilor. În cazul în care se deschide o poziție în cadrul firmei pentru care profilul dumneavoastră este potrivit, vă vom contacta.

Ce se întâmplă cu datele mele?

Ce se întâmplă cu datele mele?

Datele dumneavoastră sunt strict confidențiale. Dacă nu avem consimțământul dumneavoastră pentru a fi incluși în baza de date vă vom șterge datele, odată ce procesul de recrutare a fost finalizat.

Persoana dumneavoastră de contact

Dacă aveți întrebări suplimentare, persoanele din cadrul departamentului HR-recrutare vă vor răspunde cu plăcere.
Date contact:

Tel.: +40 361 403 812 sau +40  361 731 043
E-Mail: cariera@zollner.ro

Aplică acum