Electronică

Suntem echipați optim pentru fabricarea electronicii dumneavoastră – oferim flexibil și fiabil servicii individuale complet după necesitate.

Service complet EMS în producția de produse electronice

În sectorul electronic acoperim tot spectrul de servicii EMS pentru dumneavoastră – de la fabricarea plăcilor de circuite imprimate până la aparate și sisteme complete. Vă stăm alături pe durata întregului lanț de procese. Atât pentru echipare (SMT, THT), cât și pentru teste avem la dispoziție cel mai modern echipament. Portofoliul nostru de servicii în producția de unități constructive și teste cuprinde toate combinațiile de tehnologie inclusiv procese speciale specifice produsului. Oferim clienților noștri toate procesele atât în tehnologie cu conținut de plumb, cât și fără conținut de plumb (conforme RoHS și REACH).

Prezentare generală a competențelor noastre în domeniul electronicii

Certificări IPC

Baza pentru stăpânirea proceselor și a tehnologiilor complexe o formează angajații calificați, experimentați și competenți. Pentru a satisface această pretenție, promovăm colegele noastre și colegii noștri și oferim centre proprii de training pentru calificarea angajaților. Pe lângă instruirile individuale în lipitul manual conform unui standard industrial german (www.avle-training.de) se efectuează și certificări IPC pentru toate standardele uzuale cu instructori proprii. Pentru instruirile de proces SMT și THT sunt disponibile instalații separate în centrul tehnic propriu Zollner.