Carieră

Împreună spre un viitor de succes

Stagii de practică

Stagii de practică

  • Vă ajutăm să luați decizia cea mai bună În fabrica noastră din Satu Mare vă oferim stagii de Internship, program de practică pentru licență și masterat în urmãtoarele domenii de activitate: Inginer Calitate, Inginer Sistem de Testare, Manufacturing Engineer, Hardware Design Engineer, Embedded Software Engineer, PCB Layout Designer, Expert Calitate.
  • Pe parcursul programului Internship și a stagiului de practică, studenții selectați își vor desfășura activitatea în cadrul departamentului de interes.

Lucrări de diplomă

Lucrări de diplomă

  • Vă oferim stagii de practică, joburi de vacanță și posibilitatea de a îmbina teoria cu practica în cadrul programelor de studii universitare.
    Un start optim la Zollner. Doriți ca studiile teoretice și experiențele practice să se completeze reciproc chiar de la început? În acest caz Zollner este pentru dumneavoastră alegerea ideală. Cursurile teoretice și stagiile de practică alternează chiar de la începutul studiilor universitare.
  • Stagiile de practică intensivă vă introduc în diferitele domenii de activitate, oferind astfel posibilitatea să vă acumulați cunoștințe temeinice despre societatea noastră. Puteți dobândi experiențe profesionale valoroase în paralel cu desfãșurarea studiilor universitare, contribuind la proiecte interesante și exigente și, totodată, la îndeplinirea sarcinilor zilnice din diferitele compartimente ale întreprinderii. Experiențele practice acumulate facilitează în mare măsură integrarea ulterioară în activitatea profesională.

Personal de conducere

Personal de conducere

Personal de conducere

  • Căutăm personal de conducere cu experiență capabil de a sprijini activ angajații noștri, pentru a exploata potențialul lor valoros. Vă identificați cu valorile noastre corporative, sunteți un exemplu și un mentor pentru angajații noștri. Pentru a conduce angajații noștri ghidându-vă după aceste principii, vă acordăm libertatea necesară.
  • Toate acestea au la bază ierarhia plană și posibilitățile individuale de a vă forma mediul. Cariera de personal de conducere la Zollner are numeroase aspecte

Muncitori

Muncitori

  • Dacă preferați structurile ierarhice plate, vă place să vă asumați responsabilitate și dacă sunteți capabil de a vă implica din plin în activitatea unei firme care apreciază devotamentul dumneavoastră, atunci la noi sunteți la locul potrivit.
  • Noi ținem cont și de perfecționarea dumneavoastră. Oferim angajaților noștri numeroase școlarizări interne și externe și îi sprijinim în absolvirea acestora. Astfel asigurăm competitivitatea societății noastre prin intermediul capitalului nostru cel mai valoros: angajații noștri.

Noi ca angajator

Partenerul dumneavoatrsă de contact