Tehnologii & Procese

Producția pentru Carl Zeiss în fabrica din Vác

Sisteme mecatronice complexe de la dezvoltare până la After Sales Service

Ca partenerul dumneavoastră în domeniul EMS, Zollner se distinge prin punctele forte din rândul cărora face parte atât avansul tehnologic cât și varietatea tehnologiilor utilizate. Ele se completează cu abordarea holistică și optimizarea permanentă a proceselor, respectiv cu varietatea tehnologiilor utilizate. Astfel suntem în stare să producem pentru dumneavoastră sisteme complexe.

Comparați-ne cu competitorii noștri și realizați diferența. Creștem pe piețele noastre țintă - ne bazăm pe relații de lungă durată cu clienții și furnizorii noștri. Ne distingem prin capacitatea inovatoare și prin sustenabilitate. Acest aspect este valabil atât în domeniul social, cât și în domeniul ecologic și economic.

Folosim sinergiile din domeniile de afaceri individuale în favoarea întreprinderii și creștem rentabilitatea. Motivăm angajații noștri calificați și devotați spre acționare în spirit antreprenorial, astfel ne putem baza pe echipa noastră. Lucrăm cu toții pentru atingerea aceluiași țel:
Satisfacerea la maxim a exigențelor dumneavoastră!

De la electronică până la mecanică sau componente inductive: în toate domeniile tehnologice oferim permanent ultima generație a tehnologiilor. Pentru a utiliza în mod optim toate aceste tehnologii și echipamente în favoarea dumneavoastră, punem accent deosebit pe perfecționarea continuă a angajaților noștri.

Pentru a produce pentru dumneavoastră module, aparate și sisteme mecatronice de o complexitate deosebită, vă oferim dintr-o singură sursă toate tehnologiile necesare și vă însoțim de-a lungul întregului lanț de valori. Avansul tehnologic și varietatea tehnologică fac parte din rândul avantajelor noastre decisive.

În sectorul industrial al dumneavoastră noi suntem partenerii ideali pentru soluții de sistem: suntem flexibili, competenți și la cel mai înalt nivel tehnologic.

Deoarece nu avem produse proprii, ne concentrăm exclusiv la transformarea în realitate a ideilor dumneavoastră și vă oferim suport de-a lungul întregului lanț de valori.