Calitate

Test de calitate

Exigența noastră: înaltă calitate, fără compromisuri

Calitatea înseamnă furnizarea produselor și a serviciilor conform solicitărilor, cu respectarea termenelor de livrare și la un raport excelent calitate-preț. În afară de acestea, referitor la partenerii noștri interni și externi, calitatea înseamnă pentru noi și întreținerea unor relații bazate pe cooperare amiabilă, marcată de corectitudine și competență.

Protecția mediului, a muncii și a sănătății

În opinia noastră, calitatea include și protecția mediului, precum și protecția muncii și a sănătății: Pentru a proteja sănătatea angajaților noștri și a mediului, măsurile implementate de noi întrec nivelul măsurilor impuse de lege.

Asigurăm înaltele noastre standarde de calitate prin planificare previzională, precum și prin verificări periodice. Prin dezvoltarea continuă a serviciilor și proceselor noastre noi vom fi partenerii dumneavoastră competenți și în viitor.

KVP – Six Sigma - Muda

În procesele noastre de îmbunătățire continuă (KVP) includem angajații noștri, îmbunătățind procesele de producție, serviciile și derularea afacerilor. Obiectivul nostru este atingerea unui nivel cât mai înalt de eficiență și eficacitate. În concordanță cu așteptările clienților noștri utilizăm și avantajele oferite de metoda Six-Sigma. Evitarea risipelor (MUDA) este de asemenea unul dintre principalele noastre obiective. Convingerea noastră este: Multe schimbări minore au laolaltă efecte majore.

Certificări

Eficiența și eficacitatea de înalt nivel sunt obiectivele noastre, motiv pentru care ne perfecționăm în continuu și dezvoltăm permanent și serviciile oferite de noi. Bineînțeles, dispunem de toate certificatele necesare: DIN EN ISO 9001, ISO/TS 16949, EN ISO 13485, Nadcap AC7120, EN 9100, IRIS, EN ISO 14001, OHRIS, OHSAS 18001, ISO/IEC 27001, Înregistrare la FDA (Food and Drug Administration) în calitate de „Contract Manufacturer“ QSR, 21 CFR Part 820.

Camere curate

În prezent dispunem de trei camere curate. În ele producem în condiții controlate, printre altele, electronică de putere de înaltă calitate. Pentru soluții de sistem în branșa dumneavoastră industrială noi vă suntem parteneri  -flexibili, competenți și mereu la zi din punct de vedere tehnologic.