Servicii & PLM

Vă oferim suport de-a lungul întregului lanț de valori

Sisteme mecatronice complexe de la dezvoltare până la After Sales Service. Doriți să realizați componente, module, aparate sau sisteme complexe? Noi suntem partenerii dumneavoastră.

Ca furnizor de servicii în domeniul sistemelor mecatronice, vă oferim suport de-a lungul întregului lanț de valori, începând cu dezvoltarea și proiectarea conform specificațiilor clienților la începutul ciclului de viață al produsului, sau cu producția de prototipuri și producția în serie inclusiv Supply Chain Management și managementul materialelor, până la After Sales Service.

Bineînțeles, puteți beneficia de competența noastră atât în cazul componentelor și modulelor, cât și în cazul aparatelor și sistemelor complete. Anvergura serviciilor oferite de noi depinde doar de solicitările dumneavoastră.

Mereu la zi cu cele mai moderne soluții tehnologice

Toate locațiile noastre sunt dotate nu numai cu aceleași instalații, mașini și procese: ele se remarcă și prin același nivel înalt de exigențe cu privire la calitate, flexibilitate și siguranță. Pentru a utiliza aceste tehnologii și instalații la nivelul optim în favoarea dumneavoastră, punem accent deosebit pe perfecționarea continuă a angajaților noștri.

Testați-ne! Ne face plăcere să vă convingem de calitatea serviciilor noastre. Mai multe informații despre posibilitățile noastre vă oferă paginile următoare.