Mecatronică

Sisteme mecatronice complexe pentru branşa dvs.

Inginerii mecatronici creează legătura între mecanica clasică, electronica modernă precum şi informatică. O multitudine, care se află pe mâini bune la Zollner.

Vă livrăm soluţii mecatronice optime adecvate. Datorită prezenţei noastre largi în diferite domenii, clienţii noştri beneficiază de know-how-ul mecatronic în cele mai diferite domenii de aplicare.

Ca furnizor de servicii mecatronice pentru Electronic Manufacturing Services (EMS), Zollner oferă service-ul complet pentru produsul dvs. Rapid, flexibil şi inovativ şi cu un maxim în privinţa asistenţei personalizate.

Dar suntem şi un partener competent, dacă o dată nu putem face ceva singuri. Prin integrarea reţelelor profesionale precum reţeaua de competenţă mecatronică putem folosi în mod fiabil şi rentabil o gamă largă de cunoştinţe prin interfeţe interne şi externe.

O dată cu dezvoltarea şi construirea celui mai mare robot cu patru picioare păşitor din lume, Zollner Elektronik AG intră în 2012 în Guinness Book - Cartea Recordurilor. Doriţi să experimentaţi live „Tradinno”? Aflaţi mai multe aici