Supply Chain Management

Noi ținem cont de întregul lanț de furnizare

Noi ținem cont de întregul lanț de furnizare

Ne bucurăm dacă ne încredințați derularea tuturor proceselor logistice – inclusiv livrarea la clientul final. 

Ca furnizor de servicii mecatronice punem un accent deosebit asupra abordării lanțului de furnizare în întregime, alături de optimizarea permanentă a acestuia. Pentru noi, logistica însemnă mai mult decât transportul produselor de la noi la adresa clientului. În opinia noastră lanțul de furnizare trebuie să se completeze cu disponibilitatea permanentă a datelor, de la intrarea comenzii până la livrare. Nu există întreruperi în conexiunile logistice, fie vorba de clienți sau de furnizori. Toate procesele de afaceri sunt analizate și standardizate.

Conceptele noastre logistice personalizate vă stau la dispoziție pe plan mondial, bineînțeles în condiții de rentabilitate optimă. Mulți dintre clienții noștri de mulți ani ne încredințează acest domeniu întru totul. La cerere preluăm de la dumneavoastră derularea completă a proceselor logistice – inclusiv livrarea la clientul final. 

Bineînțeles vă stau la dispoziție programe electronice cum ar fi POOL4TOOL, care asigură pentru partenerii de afaceri un schimb de date complet automatizat.