Servicii post-echipare

Asistenţă fără limite pentru clienţi

Servicii post-echipare

Serviciile noastre nu se limitează doar la livrarea produselor. Chiar şi după faza de producţie în serie oferim asistenţă completă portofoliului nostru de clienţi, de ex. pentru tehnologia medicală, feroviară, electronica industrială şi multe alte sectoare.

La cererea clienţilor noştri suntem bucuroşi să preluăm sarcinile complexe de asistenţă post-vânzare. Acestea includ printre altele disponibilitatea materialelor, gestionarea pieselor de schimb, managementul End-of-Life (încheierea ciclului de viaţă funcţională), stocul pieselor de schimb puse la dispoziţie pe o anumită perioadă de timp sau managementul învechirii – şi pentru produse care nu provin de la societatea noastră.

Specialiştii noştri dezvoltă cu plăcere un concept de service exact în funcţie de nevoile dvs., special pentru produsele dvs.

Service optim de reparaţii pentru clienţii noştri

De la conceptul de service personalizat până la livrarea la nivel mondial, furnizăm servicii optime de reparaţii pentru subansambluri plate, module, aparate şi sisteme complexe.

Angajaţii instruiţi special efectuează reparaţii pentru produsele clienţilor noştri conform IPC 7711/7721 şi IPC 610 – independent de producător, deci şi pentru produse, care nu provin de la societatea noastră.

La cererea dvs. preluăm cu plăcere şi procurarea completă a materialelor, depozitarea pieselor defecte, demontarea, repararea şi montajul precum şi testarea funcţională finală pentru întregul portofoliul al clientului. Gama noastră de servicii este completată de un raport de reparaţii detaliat.

Mentenanţă cu siguranţa calităţii pentru produsele dvs.

Acoperim întregul lanţ de creare a valorii în modernizare prin cunoştinţe cuprinzătoare şi o experienţă de decenii. Zollner vă oferă service-ul complet pentru actualizarea unităţilor, aparatelor şi sistemelor electronice, pentru a asigura şi pe mai departe vandabilitatea (viabilitatea comercială) produselor dvs.

Scopul nostru este de a prelungi durata de viaţă funcţională a produselor dvs. prin măsuri de mentenanţă ce asigură calitatea pentru remarketing. Astfel contribuim împreună semnificativ la protecţia mediului.