Engineering/NPI

Vă sprijinim în dezvoltarea și industrializarea produselor dumneavoastră.

Ca furnizor de EMS, vă punem la dispoziție servicii și soluții pentru produsul dvs. de-a lungul întregului ciclu de viață al acestuia. Complexitatea produsului cuprinde de la piese individuale, la subansambluri plate, module și sisteme mecatronice.

Prin metodele DFx1 ale dezvoltării proceselor, asistăm deja la o industrializare a produselor în cadrul dezvoltării acestora.

Prin Simultaneous Engineering, procesele noastre permit o colaborare ideală între dezvoltarea produselor și cea a proceselor.

Ținând cont de cerințele clienților, luăm în calcul diverse scenarii, pe baza cărora stabilim conceptele optime de producție.

Pentru dezvoltarea sistemului de producție digital, utilizăm printre altele unelte din fabrica digitală, simularea și metode precum MTM sau arhitectura fluxului de valori pentru a optimiza sistemul pentru produsul dumneavoastră către modelul digital încă din timpul proiectării.

Deja pe baza produsului și sistemului de producție digital, împreună cu partenerii noștri externi și interni au loc proiectarea și realizarea sistemului de producție.

Procesele noastre ne ajută să realizăm personalizat pentru fiecare client în parte calificarea produselor și proceselor de la fazele de model și până la ramp up.

Pentru sprijinirea unui sistem rapid de time to market, dumneavoastră vă situați în centrul preocupărilor noastre pentru New Product Implementation din faza de industrializare a produsului dumneavoastră.

DfX (Design for Excellence)

  • DfM (Design for Manufacturing)
  • DfT (Design for Testability)
  • DfA (Design for Assembly)
  • DfC (Design for Cost)

DfA (Design for Assembly)

DfT (Design for Testability)

DfM (Design for Manufacturing)