Achiziţionare la nivel global

Poziţie internaţională pentru clienţii noştri

Ca şi societate activă pe plan internaţional cunoaştem diferitele cerinţe ale pieţelor şi ale clienţilor noştri. De aceea departamentul nostru de achiziţii este poziţionat internaţional şi îmbină punctele forte regionale şi cunoaşterea pieţelor într-o organizaţie globală.

Angajaţii de la departamentul Global Procurement din locaţiile noastre se ocupă de formarea şi dezvoltarea relaţiilor cu furnizorii, asigurând astfel disponibilitatea, calitatea şi rentabilitatea.

Departamentul nostru Global Procurement este structurat pe grupe de produse şi este divizat în următoarele domenii principale, care sunt răspunzătoare pentru teme specifice achiziţiei:

  • Electronice
  • Electromecanice
  • Mecanice
  • PCB
  • Indirecte/investiţii

În plus sunt stabilite domenii de susţinere, care dispun şi dezvoltă continuu cunoştinţele de specialitate referitor la calitatea furnizorilor, procesele de achiziţie, a logisticii, a managementului contractelor şi a analizei costurilor (value engineering). Prin concentrarea volumului nostru de achiziţii şi prin utilizarea pieţelor şi surselor internaţionale de achiziţii depunem eforturi pentru reducerea semnificativă a cheltuielilor materiale. În plus, scopul Global Procurements este stabilirea relaţiilor pe termen lung cu furnizorii preferaţi, asigurarea menţinerii unei calităţi ridicate constante a produselor cumpărate şi implementarea modelelor logistice.

În cele din urmă asigurăm un avantaj competitiv decisiv pentru clienţii noştri prin reducerea Total Cost of Ownership (TCO).