Sectoare industriale

Partenerul dumneavoastră pentru soluții de sistem

În sectorul dumneavoastră noi suntem partenerul ideal pentru soluții de sistem. Suntem flexibili, competenți și mereu la cel mai înalt nivel tehnologic. 

Avansul tehnologic și varietatea tehnologică fac parte din rândul avantajelor decisive ale firmei noastre. Suntem capabili de a produce pentru dumneavoastră sisteme complete. Pentru atingerea acestui scop ne stau la dispoziție instalații moderne, mereu la cel mai înalt nivel tehnologic. Dacă implicăm un partener extern, folosim know-how-ul nostru pentru a-l ajuta în procesul dezvoltării prin evaluări și calificări.  

Vă stăm la dispoziție în numeroase sectoare industriale, și dispunem de certificările necesare pentru acestea. Clienții noștri se bucură de competența noastră în sectoarele electronică industrială, tehnică feroviară, automotive, tehnică medicală, aviație, tehnică de măsurare, tehnică informatică, alte bunuri de consum & telecomunicații. 

Experților noștri le revine sarcina de a identifica din timp tendințele și direcțiile de dezvoltare ale pieței. 

Datorită numeroaselor sectoare industriale în care vă putem oferi serviciile noastre, suntem capabili de a reacționa cu flexibilitate la fluctuațiile pieței. Dispunem de aproape toate tehnologiile de care avem nevoie, din sursă proprie. Astfel putem valorifica sinergiile dintre cele mai diferite domenii. În același timp purtăm un dialog tehnologic intens cu diverse universități. 

Ca furnizor de servicii EMS fără produse proprii, datorită know-how-ului nostru tehnologic vă oferim o gamă largă de componente electronice, module, aparate și sisteme. 

Oferim clienților noștri sisteme mecatronice complexe de la dezvoltare până la After Sales Service. Vă invităm să vă convingeți. Experiența noastră acumulată în mai mult de cinci decenii garantează satisfacția clienților noștri.