Târgul educației 2019

"Viitorul tău depinde de alegerile pe care le faci azi" este sloganul cu care au fost întâmpinați elevii clasei a VIII-a în cadrul ediției din acest an al târgului educației desfășurat pe data de 10.05.2019 la Casa Meșteșugarilor din Satu Mare.

Și în acest an liceele au fost bine reprezentate venind în întâmpinarea viitorilor absolvenți ai ciclului gimnazial cu o bogată ofertă educțională pentru următorul an școlar. 

Compania Zollner a fost prezentă și de această dată alături de Liceul Tehnologic "George Emil Palade" cu care are încheiat un parteneriat de lungă durată pentru efectuarea stagiului de practică al elevilor. Cei care au vizitat standul școlii s-au interesat în special de oferta educațională, burse și practică. Actualii elevi ai liceului au fost deschiși pentru a le răspunde tinerilor interesați la toate întrebările iar în spijinul lor au venit reprezentanții companiei pentru a răspunde întrebărilor  tehnice, precum și celor legate de activitatea desfășurată în cadrul companiei.

Sperăm că majoritatea elevilor care s-au declarat interesați de un viitor în acest domeniu, să aleagă cursurile Liceului Tehnologic "George Emil Palade" profilul electronică și automatizări și să ne revedem din nou în cadrul companiei pe perioada efectuării practicii!