Școala altfel! În vizită la compania Zollner

„Școala altfel” este un program național al cărui scop este să contribuie la dezvoltarea competenței de învățare și a abilităților socio-emoționale în rândul elevilor.

Astfel, în acest an compania Zollner a oferit elevilor și cadrelor didactice oportunitatea de a vizita compania pe parcursul unei zile din Săptămâna Altfel. Pe data de 15.04.2019 am deschis porțile micilor vizitatori din cadrul școlii generale Constantin Brâncoveanu care însoțiți de diriginta lor au aflat câte ceva despre istoricul companiei, domeniul de activitate și alte lucruri interesante despre activitățile din cadrul firmei la nivel global.

După o scurtă prezentare a companiei a urmat un quiz la care au participat trei dintre elevii clasei a V-a. Am fost plăcut surprinși să observăm atenția lor la detalii și ne-am bucurat că au reușit să răspundă la toate întrebările. 

Mulți dintre ei au fost pentru prima dată în vizită în cadrul unei fabrici, entuziasmul fiind astfel cu atât mai mare. Le mulțumim pentru prezență, pentru energia lor pozitivă pe care ne-au transmis-o și le dorim mult succes în viitor pentru obținerea celor mai bune performanțe școlare.