O carieră de viitor!

De la înființare până în prezent, compania Zollner Electronic Satu Mare a cunoscut o dezvoltare treptată, în schimb în ultimii ani, prin atragerea de investiții și noi clienți capacitatea de producție a crescut în ritm accelerat ceea ce este un fapt îmbucurător pentru cei în căutarea unui loc de muncă.

Am demarat proiectul Heat Inverter - un proiect de mare anvergură în care vom produce 300 mii de invertoare pentru noua generație de mașini electrice BMW iar pentru asigurarea celor mai eficiente și bune condiții logistice am construit un nou depozit cu o suprafață de 5.285,9 m2 dotat cu sistem de stocare cu ghidaj prin inducție, încălzire în pardoseală pentru suprafețe industriale și cea mai înaltă clasă de protecție antiincediu.
Aceste proiecte au generat peste 300 de noi locuri de muncã în 2022, locuri de muncă în care ai posibilitatea să te dezvolți într-un mediu de lucru curat și plăcut.

Te așteptăm într-o echipă de profesioniști alături de care îți vei putea construi cu succes o carieră. Accesează pagina noastră cu posturi disponibile, alege poziția care ți se potrivește și aplică online Posturi disponibile - EMS furnizor de servicii mecatronice - Zollner Elektronik AG 
Dacă îți dorești un loc de muncă în producție poți veni să completezi un formular de angajare și la poarta fabricii din Parc Industrial Sud nr.10