Inaugurare cleanroom!

Industria auto a făcut progrese incredibile în procesele de fabricație. Microelectronica a devenit un segment de bază al industriei auto. Astfel, nevoia de fabricație a componentelor auto în cadrul camerelor curate a devenit tot mai accentuată.

În industria auto, producția în cadrul camerelor curate este esențială pentru livrarea de componente electronice sigure și eficiente. Cea mai mică contaminare sau prezența particulelor în componente poate provoca pagube. Prin urmare, camerele curate cu un mediu controlat și curat sunt baza pentru a menține particulele crictice  aeriene la un nivel minim. Prin identificarea şi eliminarea contaminanților atmosferici, camerele curate din industria auto au capacitatea de a asigura un mediu controlat în care particulele sunt menținute la un nivel PPC (particule pe metru cub) stabilit încadrându-se în gradul ISO al camerei curate.
Pentru a ne ridica la standardele solicitate de clienți din punct de vedere al calității produselor, am inaugurat în cursul lunii iunie camera curată (cleanroom) din cadrul fabricii din Satu Mare. Felicităm echipa Automotive!

Zollner Electronic Satu Mare