Fabricat în Satu Mare

Asociaţia Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest în parteneriat cu Camera Meșteșugarilor a organizat evenimentul „EXPO 2016 - Fabricat în Satu Mare” ediţia a VI-a. La ediția din acest an, care a avut loc în data de 24-25 iunie, au participat 57 de firme, printre care  - ca și în anii anteriori -  ZES Zollner Electronic S.R.L.

De-a lungul celor două zile mai mult de 1.500 de vizitatori au trecut pragul acestei expoziții. Standul Zollner s-a bucurat de un real succes, datorită și faptului că copii au avut posibilitatea să facă poze la „Drachenwand-ul” expus. În cadrul evenimentului firma ZES Zollner Electronic S.R.L. s-a prezentat şi a promovat produsele, serviciile, din dorinţa de a genera o imagine  reală și pozitivă privind potențialul grupului de întreprinderi Zollner, precum şi de a oferi locuri de muncă tinerei generații în vederea realizării unei cariere profesionale de succes.

Prin acest proiect organizatorii doresc să clădească o imagine a mediului de afaceri din județul Satu Mare, și să încerce să răspundă la două întrebări: „Unde ne situăm astăzi?” și „Încotro ne îndreptăm?” Totodată, evenimentul a fost o întâlnire a oamenilor de afaceri din municipiul și județul Satu Mare, în scopul de a crea legături, oportunitate de networking și generare de Business2Business între firmele din Satu Mare și Regiunea de Nord-Vest a României.

Din stânga: Emil Lupșa (E3SV), Otilia Kovács (RPM), István Leitner, Director general, Edgard Dorner (E3SQ), László Rácz (RET2), Norbert Toma (Instructor la Centrul de Școlarizare)