Concursul profesional Zollner ediția a III-a !

O nouă ediție a concursului profesional Zollner a avut loc pe data de 12 aprilie 2019. Fiind la a III-a ediție, concursul devine o tradiție de care suntem mândri deoarece tot mai mulți tineri și-au manifestat interesul și dorința de a participa.

Ne-am bucurat și de această dată de prezența elevilor și a cadrelor didactice care îi îndrumă și îi motivează să se autodepășească și am învățat împreună că studiul îmbinat cu pasiunea sunt secretul succesului în orice domeniu.
La ediția din acest an s-au înscris 38 de elevi din tot județul de la școlile "Ion I. C. Brătianu"- Satu Mare, "George Barițiu"-Livada, "Simion Bărnuțiu"-Carei, "UNIO-Traian Vuia"- Satu Mare, "Hám János"-Satu Mare și "George Emil Palade"- Satu Mare din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a.

Am fost plăcut surprinși să ne reîntâlnim cu unii dintre participanții de la edițiile anterioare care au revenit cu forțe proaspete și în acest an. Aceasta ne face să apreciem și mai mult impactul pozitiv al concursului în rândul tinerilor liceeni.

Fiecare elev înscris a trecut printr-o probă de teorie și una practică la finalul cărora s-a făcut evaluarea. 

Felicităm toți participanții în special câștigătorii premiilor I, II si III pentru rezultatele bune și sperăm să ne revedem la următoarea ediție a concursului sau pe viitor ca și colegi în cadrul companiei Zollner.