Concurs Profesional Zollner 2018

A doua ediție a concursului profesional Zollner s-a încheiat cu succes. Putem vorbi astfel de o nouă tradiție care ia naștere în beneficiul tinerilor pasionați și dornici să se afirme în acest domeniu. În acest fel, firma Zollner vine în sprijinul dezvoltării învățământului și asigurării din punct de vedere profesional a unui viitor elevilor școlilor de profil.

La cea de-a doua ediție a concursului profesional Zollner, ce s-a desfășurat în sala de școlarizare Zollner din Parcul Industrial Sud, au participat 33 de elevi de la Colegiul Tehnic de Transporturi și Telecomunicații "Ion I.C. Brătianu", Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "George Emil Palade", Colegiul Tehnic Unio-Traian Vuia, Liceul Teologic Romano Catolic "Ham Janos", Colegiul Tehnic "Iuliu Maniu" din Carei precum si Liceul Tehnologic "George Barițiu" din Livada.

Elevii s-au descurcat foarte bine și au găsit soluții excelente pentru rezolvarea sarcinilor. Drept recompensă au obținut nu numai diplome dar și premii constând în truse de scule, stații de lipit sau multimetre digitale.

Felicităm toți participanții și le dorim mult succes pe viitor!