87 de angajați au donat sânge

Pentru grupul de întreprinderi Zollner, responsabilitatea socială este la fel de importantă ca și promovarea unui stil de viață sănătos. Conducerea întreprinderii se bucură dacă angajații sprijină diverse acțiuni, ca în exemplul de față prin donații de sânge, la sediul firmei din Satu Mare, România.

La ora actuală în județul Satu Mare situaţia stocului de sânge este destul de gravă. Este de apreciat faptul că tot mai mulți sătmăreni sunt receptivi la campania „Donează sânge pentru a salva o viață”, demarată de Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare. Acestei campanii s-a alăturat și ZES Zollner Electronic S.R.L. Pentru a veni în sprijinul pacienților suferinzi, s-au mobilizat 87 de angajați.

În data de 6 iunie 2016, o echipă mobilă a Centrului de Transfuzie Sanguină Satu Mare sub coordonarea dr. Doinița Crișan - managerul Centrului de Transfuzie Sanguină Satu Mare -, s-a deplasat în incinta întreprinderii, unde cu sprijinul acordat de conducerea firmei, s-a pus la dispoziție o sală pentru recoltare.

Din această acțiune, Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare a reușit să-și refacă stocul de sânge atât de necesar pentru bolnavii internați la nivelul județului Satu Mare și al centrelor universitare unde sunt internați pacienți sătmăreni. Sângele donat de angajații Zollner salvează astfel vieți în sensul propriu al cuvântului. Prin aportul angajaților, contribuim în continuare la sprijinirea Centrului de Transfuzie Sanguină Satu Mare.

Prin această cale dorim să mulțumim în mod special angajaților ZES Zollner Electronic S.R.L. care au acționat prompt ca donatori sau prin susținerea acestei acțiuni.

Angajații Zollner au participat cu drag la acțiunea de donare de sânge